Keresés

Magyar
Merre tart a PEMÜ Zrt?
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook
Tartalomjegyzék
Merre tart a PEMÜ Zrt?
Felnőttképzés
Együtt a Pemüért
Minden oldal
Néhány gondolatot szeretnék megosztani Önökkel arról, merre tart a PEMÜ, milyen eredményeket értünk el közösen, és a legfontosabb céljainkról.
A tavalyi évben teljesítettük az árbevételi tervünket és túlteljesítettük az eredmény tervünket. Az árbevétel 4,8 milliárd forint volt, az adózás előtti eredmény közel 85 millió forint.
Stratégiai célunk az alaptevékenység nyereségessé tétele, a munkahelyek megtartása, és az adósságállomány növekedésének megakadályozása, a pénzügyi helyzet stabilizálása. Hosszú távú célunk a PEMÜ Műanyagipari Zrt technikai bázisának és a műanyag feldolgozás területén megszerzett tudásnak a fejlesztése.
Ennek érdekében 6 db új fröccsöntőgépet telepítettünk robotokkal és kiegészítő berendezésekkel idén március-áprilisban. Folytatódott az épületek felújítása részben saját forrásokból, mint például az új raktárterület kialakítása a TMK és Szerszám csarnok homlokzati felújításával, a trafóház felújítása, valamint a volt laborépületben az oktatási centrum kialakítása. Az újságban kiemelt helyen olvashatnak a KEOP pályázatban felújításra kerülő épületekről.
Célunk, hogy a következő években a PEMÜ Műanyagipari Zrt felújított épületekben, korszerű gépekkel és a dolgozók magas szintű tudásával alapozza meg piaci helyzetét. Az elmúlt időszakban külső és belső képzések segítették a szakmai ismeretek megszerzését.


  JP-Bookmark