Keresés

Magyar
Oktatói központ
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook

Az Európai Uniós Projekt magyarországi meetingjén avatta fel Hajdárné Molnár Elvira elnök-vezértigazgató a PEMÜ Műanyagipari Zrt. új elméleti képzési központját. A minden igényt kielégítő oktatási konferenciaközpont W-LAN, azaz drótnélküli internetkapcsolatot, projektoros előadások lehetőségét jelenti, a mai követelményeknek megfelelően.

A mintegy 25 fő befogadására alkalmas oktatóterem a központi laboratórium épületében létesült, szerves egységben a párhuzamosan kialakított és jól felszerelt műanyagfeldolgozó tanműhellyel.

A műanyagfeldolgozó tanműhely kialakítása nem csak a PEMÜ Műanyagipari Zrt. érdeke, de a szakmáé is, hiszen az új OKJ-s /Oktatási Képzési Jegyzék/ modulrendszerű szakoktatáshoz ez elengedhetetlen.

Elképzeléseinket egyeztetni kívánjuk a munkaügyi központokkal, kamarákkal, az NSZFI-vel /Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet/.

Első lépéseinket már megtettük, mivel 2010-ben az új OKJ legfőbb moduljának, a műanyag fröccsöntő gépkezelő tanfolyamán 15 főt oktattunk, mely hatásosságát tekintve eredményesen fejeződött be, s ezzel biztos alapokat teremtettünk a sikeres folytatásra.

 

 

tanmuhely
tanmuhelyavatas
- Az oktató központ előadóterme - Az Esprit tanácskozás résztvevői

 

  JP-Bookmark