Keresés

Magyar

Üdvözöljük a több mint 60 éve a műanyagfeldolgozás élvonalában tevékenykedő  PEMÜ Zrt. weboldalán!

ISO 16949:2009

PEMU_16949_angol

emblema

 

A PEMŰ Zrt. 1959-es alapítása óta számos műanyag-feldolgozási technológiát meghonosított, profilja szerint három csoportra osztva műanyagfeldolgozó tevékenységét.

A Műszaki műanyagokat Fröccsöntő Üzletág (MMFÜ) hagyományosan a fröccsöntött, extrúdált, és préselt termékek gyártásával foglalkozik.

A Speciális Műanyagok Üzletága (SMÜ) a műanyagipar változó igényeit fedi le a szilikon, PTFE, és poliuretán termékek előállításával, feldolgozásával.

Az AUTO-PUR Üzletág (AUTOPUR) az autóipar piaci résztvevőinek áll rendelkezésére habosított poliuretán alkatrészek - napellenzők, könyöklők, párnák előállításával. A változó igényeket kielégítése érdekében új termékkörként viszkoelasztikus habanyag (emlékezőhab - memofoam) termékekkel igyekszünk az ipar mellett a lakosság irányába nyitni.

 

PEMÜ - GOOGLE MAPS

TOVÁBB A BEMUTATKOZÓ OLDALRA


DUÁLIS KÉPZÉS: PEMÜ+KFGAMF


 

pemulogo_tn
KFGAMF_tn

 

KÖZBESZERZÉSI KÖZLEMÉNYEK

 


 
Kiemelt termékeink

Memo-párna

A Memory Foam viszkoelasztikus, ergonomikus kialakítású párna- és matraccsaládunk gyártásakor - az egészséges alvás területén a legmodernebb fejlesztéseket és mellette a már jól bevált klasszikus anyagokat alkalmazzuk, hogy Ön a napi fáradtságos munka után minőségi pihenésben részesüljön. Ezt a legtöbb hagyományos párna és fekvőfelület nem tudja biztosítani. Eredménye a felületes alvás, váll, nyak vagy csípő- és derékfájás, s hogy egy ébredés után még mindig levertek vagyunk.

[Bővebben]

Memo-matrac

Ami érvényes az ún. Viszkoelasztikus Párnákra, ugyanaz elmondható a Viszkomatracokról is. A kitűnő mechanikai tulajdonságok, az anatómiai szempontok figyelembevétele, a megtartó rugalmasság és az egészségügyi ismérvek mind szerepet játszottak a Viszkoelasztikus Matrac tervezésénél és kivitelezésénél. Olyan fekvőfelület kialakítására volt szükségünk, mely figyelembe veszi az emberi test sajátos formáit és súlyeloszlását, ebben az ergonomikus szempontok a döntőek, melynek lényege: a személyreszabott kényelem és az anatómiai sajátosságok érvényrejuttatása.

[Bővebben]

 

8 új munkahely a PEMÜ-ben, az állami támogatásnak köszönhetően

A kormány támogatási programja tavaly indult. Akkor költségvetési forrásból 3 milliárd forintot fordítottak magyar vállalatok támogatására, idén pedig 15 milliárd forintot szánnak e célra. Így összesen mintegy 500 új munkahely jön létre országszerte.
Bővebben...
 
vekop-21115
...
VKE-2018-00011
...

PEMÜ Központi telefonszám:

(+36)26/561-200

Konkrét kérdéseivel keresse
üzletági kapcsolattartóinkat!

International contact:

Szalai Anita

szalaia@pemu.hu

Phone: (+36)26/561-260

Fax:     (+36)26/561-290

PEMÜ Műanyagipari Zrt.
H-2083 Solymár,
Terstyánszky út 89.

(+36)26/561-200


demetra
eu-erasmus
PEMÜ WEBSHOP
umft_pemu_tabla_rightbanner

KMOP-1.1

PEMU_KMOP-kicsi_ingatlanfejlesztes2013-14

allas-logisztikus
karrier, állás: targoncás
allas_gepkezelo

umft_pemu_popup

A teljes cikk elolvasásához kérjük, klikkeljen a képre!