Keresés

Magyar
MIRKIR
Energiairányítás
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook
Az alábbi linken letölthető a 22/2015. (V. 26.) Korm. rendelet előírása szerint az energetikai szekreferens által készített éves energiajelentés
 
Tanúsítványok
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook

A PEMŰ Műanyagipari Zrt. alapításának évétől 1959-től napjainkig az egyik legnagyobb magyar műanyag feldolgozó céggé nőtte ki magát. Vállalatunk fennállása óta mindig elöl járt az új alapanyagok feldolgozásában és a korszerű műanyag feldolgozási technológiák meghonosításában.

 

Az egyre magasabb szintű vevői elvárások kielégítésére cégünk működését már 1995 óta támogatja az ISO 9001 szerint tanúsított minőségirányítási rendszer.

A vezetőség tudatos társadalmi felelősségvállalásának eredményeképpen 2000 óta a létező vállalatirányítási rendszerbe integráltuk az ISO 14001 szerinti tanúsított környezetközpontú irányítási rendszert is. Ezen integrált irányítási rendszer a meglévő, jól működő MIR és KIR rendszereink összevonásával került kialakításra. Célunk minden esetben az integrált rendszer folyamatos fejlesztése. Ennek középpontjában a vevői érdekek, illetve a természeti értékek megtartása áll, mellyel a vevők elégedettségét, illetve a természettel harmóniában fenntartható növekedést kívánjuk elérni.
A tanusítványok letöltéséhez klikkeljen a szabvány (bordó) feliratára,
megtekintéshez a képre

 

 
Minőségpolitika
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook
Célunk minden esetben az integrált rendszer folyamatos fejlesztése. Ennek középpontjában a vevői érdekek, illetve a természeti értékek megtartása áll, mellyel a vevők elégedettségét, illetve a természettel harmóniában fenntartható növekedést kívánjuk elérni.
 


Minőség és Környezetirányítás