Keresés

Magyar
Fröccstermékkörünk
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook

Szakmai tevékenységi körünk átfogja a kis-, közepes-, illetve nagyméretű hőre lágyuló műanyagok fröccsöntését ( 10 - 6000 grammig , 25 - 2000 tonna záró erőig ), poliolefinek [ PE, PP ] cső-  és lemez extrúzióját, az extrudált félkészgyártmányokból való konfekcionálást, és a tradicionális, máig helyettesíthetetlen KT vegyszerszivattyúk gyártását.

kt-hnp-ptfe1
kt-hnp

 

Termékeink jelentős részét az autóipari alkatrészek teszik ki, melyeket a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi összeszerelő üzemébe, a PEMÜ Zrt. AUTÓ-PUR üzletágának szállítunk.

AUTO-PUR_autipari_frccsnttt_alkatrszek
fr-referencia-suzuki

 

Széles színválasztékban a Magyarországon és külföldön is piacra kerülő háztartási gépek kiegészítő elemeit is gyártjuk, főképp az Electrolux részére.

ELECTROLUX__alkatrsz
ELECTROLUX__sznes_fedelek

 

Fűnyíróalkatrészeink gyártásában legfőbb partnerünk az AL-KO. A fentiek mellett különböző méretű és formájú hulladéktároló edényeket és azok kiegészítő alkatrészeit, fedeleket, rögzítőcsapokat készítünk. Gyártunk még a háztartásban és ipari környezetben is használható vízóra-aknafedeleket, az állattartásban alkalmazható padozatelemeket több méretben a megrendelő igénye szerinti alapanyagból.

Extruder üzemünk üzletágunk félkész gyártmányaiból (csövek, lemezek, szerelvény idomok) állít elő egyedi igények szerint kivitelezett tároló  állványokat, borításokat, önálló ipari célú és hobby medencéket. Alapanyagaink nagy UV állóságú olefinek, melyeket precíziós szabási műveletek után hegesztési technológiával állítunk össze megrendelőink számára önhordó, vagy fémvázzal merevített kivitelben.

AL-KO_termkek__fnyr_

Tzolt_kapocs
Tzolt_kapocs._alkalmazsa

  JP-Bookmark