Keresés

Magyar
PEMÜ-MEMORY Emlékezőhab matrac, fedőmatrac
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook
viscomatrac-200x90_matrac2
Ami érvényes az ún. Viszkoelasztikus Párnákra, ugyanaz elmondható a Viszkomatracokról is. A kitűnő mechanikai tulajdonságok, az anatómiai szempontok figyelembevétele, a megtartó rugalmasság és az egészségügyi ismérvek mind szerepet játszottak a Viszkoelasztikus Matrac tervezésénél és kivitelezésénél.
Olyan fekvőfelület kialakítására van szükségünk, mely figyelembe veszi az emberi test sajátos formáit és súlyeloszlását, ebben az ergonomikus szempontok a döntőek, melynek lényege: a személyreszabott kényelem és az anatómiai sajátosságok érvényre juttatása.
A matrac gyakorlatilag egy flexibilis formázott habszivacs és egy viszkoelasztikus réteg speciális kombinációjából készül több réteget képezve, s a fekvőfelületet 5 zónára osztva támasztja alá a pihenni vágyó testet, egyenletesen elosztva a ránehezedő súlyt. A NASA által, az űrkutatás területén kifejlesztett ún. Memory Foam (emlékező hab) egyik nagy előnye, hogy a test nyomásának elnyelésével ellazulnak a nyak-, váll- és a hátizmok - s mégis meg vannak támasztva - (ezért csökkennek az ízületi fájdalmak, vagy el is tűnhetnek a kórosság mértékétől függően; megszűnik az elfekvés, fejfájás, zsibbadás), jobb a vérellátás. Csökkenhet a helyzetváltoztatások száma, így mindennapi használata komplexen hat szervezetünk harmóniájára, egészségi állapotára: oldja a gerinc vonalában végighúzódó ún. 'kormányzó meridián' blokkjait, s jótékony hatással van az izom- és érgörcsökre is; s mélyebb alvást, kipihentebb ébredést biztosít! A szivacsos szerkezet szellőzése révén nem melegszik túl és természetes szagtalanító hatású. Antibakteriális kivitelben is létezik, különös hangsúlyt fektetve az egészségügyi tényezőre. Az antibakteriális verzió fő előnye, hogy ellenáll a gombáknak, baktériumoknak; ezért allergiásoknak is ajánlott.

A Viszkoelasztikus Matrac hosszú távon segít Önnek a teljesértékű alvás feltételeinek megteremtésében! Különböző méretekben és különböző huzatokkal gyártjuk, az eltérő igényeknek megfelelően. Ön többféle illat közül választhat, ezek közül talán a legnépszerűbbek az ALOE VERA, a Fresh és a Kamilla változat. Ezen illatanyagok - a viszkoelasztikus matrac már ismertetett anatómiai tulajdonságain túl - jótékony hatásúak és egészségügyi alkalmazásra is javallott!

 

Illatosított huzatok

Aloe Vera

viscomatrac-aloe_vera
Az Aloe Verának négy fő tulajdonsága van: gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló. Az Aloe Verának magas az enzim-tartalma (92-féle enzim), ami ritka és értékes enzim-forrássá teszi. Az enzimek segítenek, hogy az alapvető fontosságú tápanyagok a szervezetben felszívódjanak, és ugyanakkor tisztuljon is a szervezet.
Az Aloe Vera csökkenti a gyógyszerek mellékhatásait és megerősíti az immunrendszert, miközben segít a szervezetnek a felhalmozódott mérgeket kiüríteni. Az Aloe Vera négyszer gyorsabban hatol be a bőrbe, mint a víz. Regenerálja a szöveteket a sejtek normális fejlődési ütemében. Alkotórészei jótékony hatással vannak a bőrre és a kötőszövetekre. Stimulálja az új bőrsejtek növekedését és eltávolítja az elhaltakat.

Kamilla, orvosi székfű (Matricaria recutita)

viscomatrac-kamillanagy9
A kamillában előforduló illóolajok alapvetően gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és nyugtató hatásúak. Enyhíti az influenzás tüneteket: a vírusos, illetve bakteriális légúti fertőzést, a köhögést, és ezen megbetegedések esetén jól érvényesülhet az immunrendszert serkentő hatása is. A kamillaolaj csökkenti az idegességet a gyermekeknél, s jótékony hatással van a hiperaktív gyerekekre, mivel enyhe "nyugtatószer".

Levendula

A levendula illata átható, tiszta és üde, egyszerre élénkít és nyugtat. Idegerősítő. A levendula illata segít áthangolódni a pozitív működésre. Jótékonyan hat az izületi problémákra, hatékony ellenszere a fáradtságnak. Oldja az izomgörcsöket, fájdalomcsillapító hatású. Segít megtartani a bőr rugalmasságát, simaságát.

Silver Active

A SILVERACTIVE huzatába szőtt ezüstszálak miatt a textíliában nem telepednek meg a mikrobák. Jelentős antibakteriális és penész elleni hatása van. Nagy a légáteresztő képessége. Az ezüst részecskéi hatékonyan hatnak a fertőzésekkel szemben. A testtel való érintkezéskor kedvezően hat a vérkeringés stabilizálására és a bőr egészségére.

Lyocell

A Lyocell huzat 50% pamut és 50% poliészter felhasználásával készül. A természetes cellulózból készülő Lyocell szálak a nedvességet hatékonyan vezetik a felszín felé, így teremtve egyedülállóan száraz és higiénikus mikroklímát. A textília a bőrrel való érintkezéskor kellemes puha, meleg tapintást ad.
  JP-Bookmark