Keresés

Magyar
Fröccsgyártás információ
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook

A Műszaki Műanyagokat Fröccsöntő Üzletág a PEMÜ Zrt. legnagyobb gazdasági egysége, mely elsősorban fröccsöntéssel és extrudált termékek előállításával foglalkozik. Az üzletág kimagasló  tudású szakemberállománya képes hatékonyan ötvözni a tradicionalitást, a hosszú szakmai múlt tapasztalatait a korszerű technológia és módszerek alkalmazásával. Üzletpolitikánk központjában a megbízható, egyenletes minőség fenntartása áll, mely a vevőkkel való sikeres beszállítói együttműködés alapfeltétele. Ennek érdekében erőforrásainkat és integrált EN ISO 9001:2000 és EN ISO 14001:2005 típusú minőségirányítási és környezetközpontú rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Az ezt támogató üzletági - üzemi QS szervezet felügyeletét a TÜV Rheinland EUROQUA látja el. Az előírásokon túl ellenőrzésünk kiterjed a digitális színmérésre, beazonosításra, 3D-s és geometriai méretellenőrzésre illetve igény szerint labor szintű mechanikai vizsgálatokra is, így biztosítva a vásárlóink igényeinek leginkább megfelelő termékek gyártását.

Termk28
Termk31
 
Szivattyú üzem
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook
A Pemű Műanyagipari Zrt. 1964 óta gyárt műanyag szivattyúkat. A minőséget új műszaki megoldásokkal, új anyagokkal tökéletesítettük. A műanyag szivattyúkban a folyadékkal érintkező valamennyi alkatrész műanyag, elsősorban polipropilén. Így ezek a szivattyúk alkalmasak minden olyan folyadék szállítására, amellyel szemben a polipropilén vegyi ellenálló képessége megfelelő. A fémmentes belső kialakítás olyan tisztaságú folyadékok szállítására is alkalmassá teszi, amelyeket a fém legkisebb mennyiségű oldódási is szennyezne. A felhasználók tapasztalata és véleménye alapján a műanyag szivattyúk az ipar és mezőgazdaság számos területén beváltak és egyaránt alkalmazhatók tiszta, semleges, agresszív savas és lúgos folyadékok szállítására.
Közvetlen linkek:

 
Lemez üzem
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook

A Lemez üzem 1981 óta foglalkozik extrudált termékek gyártásával és annak konfekcionálásával. Az általunk feldolgozott poliolefin anyagból készült termékek legfontosabb tulajdonsága, hogy vegyszer- és ütésállósága kiemelkedően jó. Az oldalunkon található információk, termékkatalógusaink segítenek műszaki feladataik megoldásában. Bármely szakmai kérdésével kérjük keresse kapcsolattartónkat.