Keresés

Magyar
Termékcsoportok
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook

A Standard termékeken kívül természetesen egyedi igények kielégítését (szerszámozás, gyártás, utómunkálás) is rövid átfutással vállaljuk. Kérjük keressen minket elképzelésével telefonon vagy e-mailben.

Rúd
alcsop_rud
Az öntött poliuretán rudak adott méretsorban és különböző keménységben gyártott félkész vagy késztermékek. Ezen termékekből egyedi gépelemek, alkatrészek készíthetők forgácsolással vagy egyéb utómegmunkálással.

Rugó, persely
A poliuretán elasztomerek kiváló tulajdonságainak egyedi kombinációja biztosítja, hogy ezen anyagból készített rugók, perselyek alkalmazhatók stancoló, mélyhúzó szerszámok készítésénél és acélrugók helyettesítésére. A beépítésére PU rugó tervezési segédletünk ad útmutatást. alcsop_rugo

Lapostömítés
alcsop_lapostom
Egyik legfontosabb felhasználási terület a tömítések széles és változatos csoportja. Legjelentősebb ezek közül a víz és gázcsővezeték rendszerekben alkalmazott ún. lapos tömítések, melyeket a szabvány jelölésnek (NA...) és méretsornak megfelelően gyártunk. Ezen tömítések PUA 90 Sh A anyagminőségben készülnek és ivóvízre történő alkalmazási engedéllyel, valamint pentán állósági tanúsítással rendelkeznek, melyet a vevői igény szerint, minőségi bizonylattal is igazolunk.
A termék higiéniai követelményeknek való megfelelését 'Teljesítmény állandósági tanusítvánnyal' igazoljuk.

Permatight tömítés

A különféle tömítések másik nagy jelentőséggel bíró csoportja a víz-tömszelence tömítés (Permatight tömítés), mely egyedi konstrukciójával biztosítja a megfelelő tömítést. A tömítést szerelő hüvellyel teljes méretsorban szállítjuk.

A termék higiéniai követelményeknek való megfelelését 'Teljesítmény állandósági tanusítvánnyal' igazoljuk.

alcsop_permatight

Egyéb tömítés
alcsop_egyebtom
Az önthető poliuretánok széles keménységi skálája és kopásállósága, rugalmassága miatt szélés körben készíthetők a különféle tömítések. Pl.: lehúzó gyűrűk, mandzsetta tömítések egyéb egyedi kialakítású tömítések a vevői igényeknek megfelelően.

Lap, tábla
A kiváló kopásállóságnak köszönhetően igen elterjedt alkalmazási lehetőség a kopásnak kitett felületek bevonása PU lemezzel. A kopásálló bevonat kialakításának egyik lehetősége a különböző méretű és keménységű lapok és táblák felhasználásával, ill. felragasztásával oldható meg. A kiváló szakítószilárdsági jellemzők miatt felhasználható pl. stanctőkeként is, egyedi igények szerint . alcsop_laptabla

Fólia
alcsop_folia
Ebből a termékcsoportból, egyedi- esetleg alakos lapok , tömítések, formák stancolhatók. Méretsora és anyagminősége (keménység) igen széles skálát ölel fel. 3m hosszban , 0,5 m szélességben végtelenítve centrifugadobban gyártott termék.

Hóekeél, Betonipari lehúzó, Vágóléc
Az öntött poliuretánok kiváló tulajdonságainak (hőállóság, kopás) köszönhetően egyik speciális alkalmazási terület a különféle méretű és eltérő alakú hótoló lapok. A termék hosszú élettartalma és a többféle keménység elérése erősítés nélkül, lehetővé teszi az eltérő útburkolatokhoz való alkalmazkodást is.

A kopásállóság és egyszerű formakialakítás figyelembevételével a betonipar széles körben alkalmaz uretán lehúzó léceket.
A 'vágólécek' a papíripari gépek, berendezések kiemelt fontosságú elemei, többféle és minőségben.
alcsop_egyeblec

Tengelykapcsoló, kuplung
alcsop_kuplung

A tengelykapcsolók a hajtómotorok és gépek közötti forgatónyomaték átvitelére alkalmas szerkezeti elemek, melyek a forgás közben keletkező - a hajtott gépből származó - lökéseket és lengéseket csillapítják ill. szüntetik meg.
Teljes méretsorban gyártott termékeink - a TITEK tengelykapcsolók - kompletten, fémházzal együtt is megvásárolhatók. Az alkalmazáshoz segítséget ad a TITEK katalógus.
Ezenkívül különféle egyéb méretű és formájú tengelykapcsoló betéteket is gyártunk.

Görgő, Kerék
Az öntött poliuretán görgők, kerekek széles körben használhatók a kiváló továbbszakító szilárdság, a jó kopásállóság és a dinamikus terhelhetőség miatt. A műszaki követelményeknek megfelelően ezen kerekek/görgők készülhetnek poliuretán elasztomerből. Méret és formaválasztékuk igen széleskörű: önálló futófelület és kerékagyra történő öntés egyaránt lehetséges. alcsop_gorgo


Henger
alcsop_henger

Az öntött poliuretán anyag alkalmas 'hengerbevonás' készítésére. A bevonatolás történhet fémtengelyre öntéssel, vagy akár utólagos "csőráhúzás" módszerével. A hengerek kívánt méretre utómunkálhatók (esztergálás, köszörülés). 

Kopásálló bevonat
alcsop_bevonat
A rendkívül jó kopásállósági tulajdonság miatt az öntött poliuretánok minden olyan feladat megoldására alkalmazhatók, ahol a különféle gépelemek, gépalkatrészek igen jelentős koptató hatásnak vannak kitéve.
Ezek általában egyedi igények.
A kopásálló bevonat kialakítása általában történhet fémreöntéssel, vagy táblák, lemezek és fóliák felragasztásával.
pl. a képen látható vibrációs géptányér egy fémreöntéssel készült bevonatot mutat.
Egyéb szerkezeti elemek
Az öntött poliuretán feldolgozási folyamata - az alapanyag rendkívüli tulajdonságai és a viszonylag egyszerű szerszámozás miatt - bonyolult, összetett formájú alkatrészek gyártására is alkalmas.
Ilyen termékek pl. hidrociklon fogaskerékkoszorú, stb...
A termékek szerszámozási költsége, mennyiségi igénye (kis sorozat) sok esetben jelentős előnyt képvisel az egyéb műanyagfeldolgozási technikákkal szemben.
alcsop_egyeb

További egyedi megrendelések (Nincs lista )
  JP-Bookmark