Keresés

Magyar
AUTO-PUR Információk
IWIW megosztásStartlap kedvenchezFacebook

 

Viscopárna

nyitokep-viscoparna

Páratlan komfortérzés és a jövő technológája egyesül a Memory Foam - ún. emlékező hab - viszkoelasztikus anyagában, mely egy ergonomikus kialakítású párna. Az egészséges alvás területén a legmodernebb fejlesztéseket alkalmazzuk, hogy Ön a napi fáradtságos munka után minőségi pihenésben részesüljön.

Bővebben...
Viscomatrac

nyitokep-viscomatrac

A Viszkoelasztikus Matrac nem egyéjszakás kaland. Hosszú távon segít Önnek a teljesértékű alvás és pihenés feltételeinek megteremtésében! A matrac egy flexibilis formázott habszivacs és egy viszkoelasztikus réteg speciális kombinációjából készül több réteget képezve, s különböző illatú huzattal kérhető.

Bővebben...

 

Napellenző

nyitokep-napellenzo Napellenző

Az autóipari alkatrészek, napellenzők gyártása egyik alapvető fő profilunk közé tartozik és szinte nincs is olyan nagy nevű márka, akivel ne lennénk kapcsolatban. Jól látja a dolgokat, ha minket megkeres! Árnyékolástechnikában az élvonalban. Legyen: személygépkocsi, teherautó, kamion vagy egyéb jármű.

Bővebben...
PU gyártás

nyitokep-pu-gyartas P.Ü. gyártás

Ne habozzon, ha poliuretánból készült testekre vágyik, nálunk jó helyen jár! A Pur testek első osztályú alapanyagát a BASF csoport tagja az Elastogran Kemipur Kft. szállítja az Auto-Pur részére. Az Ön fantáziájára van bizva, hogy a számtalan lehetőség és forma közül, mit kíván megvalósítani és gyártatni.

Bővebben...

 

 

  JP-Bookmark